SuntemICF ROMÂNIA

Suntem aici pentru a promova dezvoltarea artei, științei şi practicii coaching-ului profesionist în România.

În lumea agitată de astăzi, un număr tot mai mare de întreprinderi, organizații și persoane se îndreaptă spre coaching-ul profesionist pentru a-şi crește eficiența, pentru a construi relații și a-şi atinge obiectivele.

Cu ce ne ocupăm

ICF reprezintă rețeaua de susținere pentru coachii profesioniști. Fie că este vorba despre Life coaching, Executive Coaching, Leadership Coaching sau orice alt tip de coaching specializat, ICF se află în fruntea comunității globale de coachi în promovarea şi dezvoltarea profesiei.

ICF contribuie la prosperitatea umanității prin utilizarea procesului creativ specific coaching-ului, de stimulare a gândirii pentru a maximiza potențialul profesional și personal.

ICF construiește, sprijină și menține acest domeniu în creștere, oferind conexiuni locale şi internaționale prin intermediul unei rețele globale de coachi profesioniști.
  • VIZIBILITATE
  • DEZVOLTARE
  • STANDARDE RIDICATE

ICF construiește vizibilitatea profesiei de coach prin crearea de parteneriate și alianțe strategice globale, relații publice, marketing și utilizarea altor instrumente, cum ar fi Coach Referral Service (CRS) – un serviciu gratuit care poate ajuta potențialii clienți să identifice membrii ICF care dețin o acreditare ICF.

ICF își sprijină membrii prin oferirea de oportunități de creștere și de dezvoltare profesională continuă, atât la nivel local cât și internațional, prin conferințe, rapoarte anuale de cercetare și programe de networking. De asemenea, organizația colaborează cu diverși furnizori de resurse spre beneficiul membrilor săi și implică întreaga comunitate de membri. ICF oferă sprijin suplimentar prin intermediul site-ului, bazelor de date și publicațiilor sale.

ICF menține integritatea profesiei prin standarde profesionale acceptate la nivel internațional. Astăzi, ICF este în mod specific recunoscută în rândul coachilor profesioniști din întreaga lume pentru:

• dezvoltarea competențelor de coaching fundamentale
  • stabilirea unui cod profesional de etică și a standardelor profesiei
  • crearea unui program de certificare recunoscut la nivel internațional
  • stabilirea de norme specifice prin acreditarea programelor de formare profesională
  • cadrul oferit discuțiilor tematice specifice prin intermediul comunităților de practică.

Viziune

Coaching-ul este o parte integrantă a unei societăți prospere și fiecare membru ICF reprezintă la nivelul cel mai înalt coaching-ul profesionist.

Misiune

ICF există pentru a promova dezvoltarea globală a profesiei de coach. Ne îndeplinim această misiune prin intermediul obiectivelor noastre strategice.

Valorile fundamentale

Suntem dedicați încrederii, deschiderii, acceptării și congruenței și luăm în considerare toate părțile reciproc responsabile ale comunității ICF pentru a susține următoarele valori:

1. Integritate – Susținem cele mai înalte standarde, atât pentru profesia de coach, cât și pentru organizația noastră.
  2. Excelență – Stabilim și demonstrăm standarde de excelență pentru calitatea, certificările și competențele coaching-ului profesionist.
  3. Colaborare – Promovăm conexiunea socială și crearea unei comunități profesionale, care iau naștere în urma parteneriatelor și a rezultatelor bazate pe colaborare.
  4. Respect – Suntem incluzivi și apreciem diversitatea și bogăția tuturor părților interesate la nivel global. Punem oamenii pe primul loc, fără a compromite standardele, politicile și calitatea.

Tânjești după coaching?

Ai ajuns la locul potrivit!

ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
    office@coachfederation.ro
    Ne găsiți si peSocial media

Tânjești după coaching?

Ai ajuns la locul potrivit!

ICF România se poziționează în fruntea progresului local al profesiei de coach.
      office@coachfederation.ro
      Ne găsiți si peSocial media

2020 © ICF ROMANIA. Crafted by Frame Design.